search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Ο Ναδάλ εκθειάζει τον Τσιτσιπά λίγο πριν τεθούν αντιμέτωποι (Video)

22.01.2019 14:00
Ο Ναδάλ εκθειάζει τον Τσιτσιπά λίγο πριν τεθούν αντιμέτωποι (Video) - Media

 

Αν κόντρα στον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε το δικό του έπος, πλέον καλείται να υπερβάλλει εαυτόν ώστε να ολοκληρώσει το μύθο του και να καταφέρει να αποκλείσει τον Ράφα Ναδάλ.

Τον Ισπανό κάτοχο 17 Grand Slam, καλείται να κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να φτάσει στον τελικό του Αυστραλιανού Open, αφού ο τενίστας από τη Μαγιόρκα επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες του Τιαφό με 3-0 σετ. Τη δυσκολία του επικείμενου αγώνα μαρτυρά και το…παρελθόν των δύο υποψήφιων μονομάχων, αφού και τις δύο φορές που έχουν βρεθεί στα κορτ, ο Ναδάλ επικράτησε του Τσιτσιπά.

Την πρώτη, για το ATP World Tour Masters 1000 στον Καναδά και τη δεύτερη σε φιλικό αγώνα στη Βαρκελώνη. Μένει να φανεί αν η τρίτη τους συνάντηση θα αποδειχθεί και… φαρμακερή για τον Ναδάλ που πάντως, τοποθέτησε τον προσεχή αντίπαλό του στην ελίτ του παγκόσμιου τένις.

 

«Βελτιώνεται συνεχώς και κάνει ένα εντυπωσιακό τουρνουά. Τον έχω αντιμετωπίσει σε τελικούς του Τορόντο και στη Βαρκελώνη. Έκανε ένα σπουδαίο ματς και είναι ήδη ένας από τους σπουδαιότερους του κόσμου. Μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο» σχολίασε ο Ράφα Ναδάλ.

Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (24/1) με την ώρα διεξαγωγής να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43