search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:42
MENU CLOSE

Στο Παγκρήτειο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Εθνική Ελλάδας

22.01.2019 16:13
Στο Παγκρήτειο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Εθνική Ελλάδας - Media

 

Έπειτα από τη συνάντηση που με τοπικούς φορείς στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος επιβεβαίωσε πως το Παγκρήτιο θα είναι η έδρα της Εθνικής Ελλάδας για την επόμενη τετραετία.

«Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου επισήμανε ότι ο ποδοσφαιρικός φορέας της πόλης θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία (για τα προκριματικά του Euro) και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κόσμος της Κρήτης θα είναι ο 12ος παίκτης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ήδη στο Παγκρήτιο Στάδιο έχουν ξεκινήσει έργα ανακατασκευής ώστε τον προσεχή Ιούνιο να είναι όλα έτοιμα για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40