search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Ρόδο: Το μυστηριώδες τηλεφώνημα της φοιτήτριας προς τον πατέρα του 21χρονου

22.01.2019 18:16
Έγκλημα στη Ρόδο: Το μυστηριώδες τηλεφώνημα της φοιτήτριας προς τον πατέρα του 21χρονου - Media
 
Μια νέα αποκάλυψη προκαλεί ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο ή, αν μη τι άλλο, δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, μυστήριο καλύπτει τηλεφωνική κλήση πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, που έγινε από την φοιτήτρια, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, λίγες μέρες πριν η νεαρή κοπέλα απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό.
 
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για το περιεχόμενο της συνομιλίας, καθώς και γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού η άτυχη φοιτήτρια είχε στην κατοχή της τέσσερα κινητά εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα τρία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33