search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:19
MENU CLOSE

«Χορεύοντας στη βροχή» για τον ΠΑΟΚ

22.01.2019 19:40
«Χορεύοντας στη βροχή» για τον ΠΑΟΚ - Media

 

Η Παναχαϊκή τόλμησε να γίνει η πρώτη ομάδα εντός συνόρων που νίκησε τον ΠΑΟΚ (με 2-1) και ο ΠΑΟΚ την τιμώρησε στον επαναληπτικό με 5-0, και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου «χορεύοντας στη βροχή».

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Λέο Μάτος έδειξε στην ομάδα της Αχαΐας ότι θα έχει δύσκολο βράδυ και στο 37’ ο Λέο Ζαμπά, ολοκλήρωσε μια υπέροχη ενέργεια των γηπεδούχων.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 54’ αλλά νωρίτερα είχε μοιράσει και ασίστ στον Δημήτρη Λημνιό, ώστε ο Έλληνας συμπαίκτης του να προστεθεί στη λίστα των σκόρερ!

Το 5ο γκολ ήταν το τελευταίο και το πιο όμορφο της βραδιάς και μάλιστα από το νέο του μεταγραφικό απόκτημα. Με έναν κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Γιόσιπ Μίσιτς σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κλείνοντας με ιδανικό τρόπο την εμφάνιση του ιδίου και της ομάδας του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14