search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Θρίλερ στη λίμνη Στράτου: Εξαφανίστηκε 35χρονη, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της

22.01.2019 19:57
Θρίλερ στη λίμνη Στράτου: Εξαφανίστηκε 35χρονη, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της - Media

 

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση μιας 35χρονης από το Αγρίνιο, καθώς οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό της σε δυσπρόσιτο σημείο της λίμνης Στράτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agriniopress.gr, το όχημα της εξαφανισθείσας εντοπίστηκε σε πολύ κοντινό σημείο των υπερχειλιστών του φράγματος Στράτου, όπου βρίσκεται και φυλάκιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε βάθος 18-20 μέτρων, ενώ οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών να βουτήξουν στο σημείο που βρίσκεται το όχημα.

Οι έρευνες για το αυτοκίνητο στα σημεία που υποδεικνύουν οι κηλίδες ότι βρίσκεται, θα συνεχιστούν την Τετάρτη με το πρώτο φως της ημέρας.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το αυτοκίνητο της 35χρονης Αγρινιώτισσας η οποία αναζητείται από το πρωί της Δευτέρας, όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό της από την οικία της.
 
Η εξαφάνιση της 35χρονης δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον σύζυγό της. Η γυναίκα αποχώρησε πρωινές ώρες από το σπίτι της προς άγνωστη κατεύθυνση οδηγώντας το όχημα της.
 
Πληροφορίες: agriniopress.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:26