search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή σε ουρά για καύσιμα – «Σου αξίζει να σε βιάσουν» της έγραφαν στο instagram (Photos)

23.01.2019 08:13
Μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή σε ουρά για καύσιμα - «Σου αξίζει να σε βιάσουν» της έγραφαν στο instagram (Photos) - Media

 

Τα αυτοκίνητα έξω από το βενζινάδικο είχα σχηματίσει μια μεγάλη ουρά και οι οδηγοί είχαν βγει έξω από αυτά και υπομονετικά περίμεναν να έρθει η σειρά τους για να βάλουν βενζίνη.

Ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα ήταν και εκείνο που οδηγούσε το 27χρονο μοντέλο Άρε Ρόχας. Μια γυναίκα γνωστή στο Μεξικό για τις ανησυχίες της σε διάφορα κοινωνικά προβλήματα.

Η Άρε αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί εκεί στην ουρά για τη βία κατά των γυναικών σε ολόκληρη τη λατινική Αμερική. Πέταξε λοιπόν τα ρούχα της, έμεινε γυμνή και άρχισε να προχωράει πάνω κάτω στη μεγάλη σχηματισμένη ουρά των αυτοκινήτων. Φώναζε συνθήματα κατά της έμφυλης βίας και υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.

Έκπληκτοι κάποιοι οδηγοί σήκωσαν τις κάμερες από τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τις στιγμές.

Στη συνέχεια η Άρε ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram και εξήγησε τους λόγους που έκανε τη γυμνή διαμαρτυρία. Οι περισσότεροι από τους 250.000 ακολούθους της την αποθέωσαν όχι τόσο για τα κάλλη της αλλά για την πράξη της. Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι άλλοι που την αποκάλεσαν πόρνη, της «ευχήθηκαν» να πεθάνει, ενώ κάποιοι άλλοι της έγραψαν ότι της αξίζει να την βιάσουν.

Η ίδια έγραψε: «Στον αιώνα που ζούμε ένα γυμνό κορμί προκαλεί περισσότερες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις από τη βια που ζουν καθημερινά οι γυναίκες.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:34