search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:33
MENU CLOSE

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με …λεωφορείο όσοι έβγαλαν εισιτήριο τραίνου για Αθήνα – Θεσσαλονίκη

23.01.2019 09:20
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με …λεωφορείο όσοι έβγαλαν εισιτήριο τραίνου για Αθήνα - Θεσσαλονίκη  - Media

 

Ταλαιπωρία αναμένει όσους επιλέξου να ταξιδέψουν με τρένο από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη. Θα παίρνουν το τρένο μέχρι το Λιανοκλάδι, θα αποβιβάζονται με τις αποσκευές τους για να επιβιβάζονται σε λεωφορεία μέχρι τα Παλαιοφάρσαλα και μετά θα ανεβαίνουν εκ νέου σε άλλο τρένο από εκεί μέχρι τη Θεσσαλονικη!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διακόπτονται τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα λόγω εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Παρασκευή 25.01.2019 στις 04:00, αποκόπτεται η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, μετά τη διέλευση των δρομολογίων 600 & 601.

Η αποκοπή – σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ) στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό.

Η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία τη Δευτέρα, 28.01.2019 στις 23:59.

Κατά συνέπεια τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λιανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24