search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Διαχείριση της ήττας σε κλίμα εθνικού διχασμού

23.01.2019 10:31
4688224.jpg

 

Στα 335 δισ. έφτασε το χρέος της χώρας το 2018, δηλαδή κατά 22 δις υψηλότερο από το 2017. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε ότι η οικονομία αποτελεί το …ατού του πρωθυπουργού, καταλαβαίνουμε πόσο επιζήμια είναι αυτή η κυβέρνηση, πόσο δυσθεώρητη είναι η καταστροφή.  Η κυβέρνηση αυτή που έχει υποθηκεύσει την δημόσια περιουσία της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια, έχει αφανίσει την οικονομία, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις και έχει εξασφαλίσει συνθήκες  μιζέριας για το μέλλον των επομένων γενιών, είναι ένα τεράστιο ιστορικό λάθος, μια δραματική εθνική καταστροφή που συντελείται σε συνθήκης ειρήνης.

Το δυστύχημα είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  ή η κυβέρνηση των αποστατών στο ισοπεδωτικό τους πέρασμα κλείνουν και εθνικές εκκρεμότητες! Τις κλείνουν εσπευσμένα, μέσα σε ένα κλίμα διχασμού. Δίχως καν να επιζητήσουν μια στοιχειώδη εθνική συναίνεση, δίχως καν να μπουν στον κόπο μιας εθνικής συνεννόησης σχεδιάζουν την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων εκμεταλλευόμενοι ένα μείζον εθνικό ζήτημα, δοκιμάζοντας τα όρια αντοχής της χώρας προς κομματικό όφελος. Οι άνθρωποι δε που έκαναν επάγγελμα και «χολερική» καριέρα τον αντιαμερικανισμό, αποδεικνύονται οι πιο πρόθυμοι πολιτικοί υπηρέτες των αμερικανικών συμφερόντων από την εποχή  της χούντας.

Οι άνθρωποι που δαιμονοποίησαν την Μέρκελ, την πρόβαλαν ως Ναζί και κάθε επίσημο κρατικό συνομιλητή της τον βάφτιζαν γερμανοτσολιά, εθνοπροδότη και Τσολάκογλου, απειλώντας τον με κρεμάλες που έστηναν στο Σύνταγμα, αποδείχθηκαν οι πιο πρόθυμοι ντελίβερι μπόις της καγκελαρίου η οποία στην τελευταία της επίσκεψη εξέφρασε, για τους πιο πιστούς και βολικούς υπηκόους της  την ευγνωμοσύνη της και την στήριξή της. Τα καλά λόγια της, την εποχή των γερμανοτσολιάδων ήταν ναζιστικά αλλά την εποχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν επιβράβευση της επιτυχούς πορείας τους προς τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της μεταμνημονιακής κοινωνίας με τον Καμμένο, την Κουντουρά, τον Παπαγγελόπουλο, την Θάνου και την Παπακώστα.  

Η συγκυριακής πλειοψηφίας κυβέρνηση που την στηρίζουν σήμερα με βάρδιες αποστάτες των ΑΝΕΛ, αύριο, του Ποταμιού και μεθαύριο της Ένωσης Κεντρώων και πάει λέγοντας, υπογράφει μια εθνικού βάρους συνθήκη σε κλίμα έντονης πόλωσης, εθνικού διχασμού προκειμένου να διαχειριστεί την ήττα της.

 

Υ.Γ.: Παρατηρώ διαφόρους αγαπητούς φίλους που είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και αυτό αποτελεί αυτονόητο δικαίωμά τους που δεν το αμφισβητώ στο ελάχιστο, να ταυτίζουν την άλλη άποψη -που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πλειοψηφική- με γραφικότητες ακροδεξιές, εθνικισμούς, περικεφαλαίες και χρυσαυγίτες.
Εδώ οργίζομαι πραγματικά για προφανείς λόγους.

Πρώτον, παραχωρούν το 70% του λαού στην ακροδεξιά και το 30% στον «κεντροαριστερό» Τσίπρα που υπογράφει αντιμνημονιακά μνημόνια.

Δεύτερον, πέφτουν θύματα της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς που ταύτισε τον πατριωτισμό με την πατριδοκαπηλία ξεπλένοντας τις αριστερές γνωστές σε όλους προδοσίες της, από το Μικρασιατικό, την «αυτόνομη Μακεδονία – Θράκη», ως την ένοπλη προσπάθεια σοβιετοποιήσης της χώρας μέσα από έναν αιματηρό εμφύλιο…  

Τρίτον, υιοθετούν την γκεμπελική (αριστερή) προπαγάνδα του Μαξίμου ότι συλλήβδην όποιος δεν είναι με τη συμφωνία είναι ακροδεξιός, άρα …ελάτε να συγκροτήσουμε ένα προοδευτικό μέτωπο για να σωθεί ο Τσίπρας και τα συριζόπουλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:39