search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:01
MENU CLOSE

Netflix και Instagram συνεργάζονται και φέρνουν επανάσταση στα Instastories

23.01.2019 14:05
Netflix και Instagram συνεργάζονται και φέρνουν επανάσταση στα Instastories - Media

 

Το Netflix έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το instragram επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή προβολή του μέσα από τα stories της εφαρμογής.

Έτσι, η υπηρεσία βίντεο streaming πλέον επιτρέπει στους χρήστες iOS να μοιράζονται τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές μέσω των Stories του Instagram ή και να ενημερώνουν τους followers τους σχετικά με την ταινία που μπορεί να παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή μέσω της διάσημης πλατφόρμας.

Για να το κάνουν, οι χρήστες πρέπει αρχικά να επιλέξουν τον τίτλο που τους ενδιαφέρει μέσα από την εφαρμογή iOS του Netflix και μετά να τον κοινοποιήσουν στο instagram είτε προσθέτοντάς τον ως Story είτε στέλνοντάς τον απευθείας στις επαφές τους.

«Πάντα είμαστε σε αναζήτηση τρόπων για να κάνουμε πιο εύκολη για τα μέλη μας την κοινοποίηση των σειρών ή ταινιών που βλέπουν στο Netflix και να τα βοηθήσουμε να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο να δουν. Ελπίζουμε τα μέλη μας να ευχαριστηθούν αυτήν τη νέα προσθήκη», εξήγησε εκπρόσωπος της υπηρεσίας βίντεο streaming.

Η κοινοποίηση στα Stories για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής iOS, ενώ σύμφωνα με το Variety, το Netflix βρίσκεται σε διεργασίες για να μπορέσει σύντομα να υπάρξει αντίστοιχη προσθήκη για λογισμικό Android.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00