search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Παπαχριστόπουλος: «Γελάνε στην Ευρώπη»

23.01.2019 14:36
Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Παπαχριστόπουλος: «Γελάνε στην Ευρώπη» - Media

 

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας νωρίτερα την Τετάρτη.

«Γελάνε στην Ευρώπη. Είναι άραγε απειλή για την Ελλάδα η FYROM; Γελάνε όσοι το ακούνε. Το διαμελισμό της τον θέλουνε για τη Μεγάλη Αλβανία και τη Μεγάλη Τουρκία. Και να μην υπήρχε η FYROM θα έπρεπε να την εφεύρουμε, μόνο καλό έχει να προσφέρει στη χώρα. Αυτή η κυβέρνηση, που έχει απορρίψει την επιλογή της αδράνειας, τολμάει», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

«Το “Μ” στη FYROM σημαίνει “Μακεδονία” και κάποιοι υποκρίνονται σήμερα ότι δεν το ξέρουν. Ότι δεν το ακούνε», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος που επικαλέστηκε κείμενα της Πηνελόπης Δέλτα, και τη δημόσια θέση που πήραν για τη Συμφωνία των Πρεσπών οι καθηγητές Ν. Αλιβιζάτος, Μ. Σταθόπουλος και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, πανεπιστημιακός Γ. Γραμματικάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:14