search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33
MENU CLOSE

Lady Gaga για Μπράντλεϊ Κούπερ: «Στα μάτια μου είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης»

23.01.2019 15:54
Lady Gaga για Μπράντλεϊ Κούπερ: «Στα μάτια μου είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης» - Media

 

Η Lady Gaga δεν χρειάζεται υποψηφιότητα για Όσκαρ για να επικυρώσει τη μεγαλοφυΐα του Μπράντλεϊ Κούπερ ως σκηνοθέτη.

Ο Κούπερ δεν έλαβε υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας για το έργο του στο “A Star is Born” (Ένα Αστέρι Γεννιέται). Πολλοί θα το αποκαλούσαν “προσβολή” αλλά για την πρωταγωνίστρια της ταινίας, τραγουδίστρια Lady Gaga δεν φαίνεται να έχει σημασία.

“Λοιπόν, ξέρετε, ποτέ δεν γνωρίζετε τι πρόκειται να συμβεί” δήλωσε η Lady Gaga στους Los Angeles Times. “Αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρει ότι είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης στα μάτια μου και στα μάτια όλου του cast του.”

“Ξέρω ότι είναι τόσο χαρούμενος που όλοι εμείς είμαστε υποψήφιοι και που η ταινία αναγνωρίστηκε και όλοι αισθανόμαστε πραγματικά, πραγματικά περισσότερο από ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση” ανέφερε.

To ριμέικ της ταινίας “A Star is Born” έλαβε ακόμα πολλές σημαντικές υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Ηθοποιού (Μπράντλεϊ Κούπερ), Καλύτερης Ηθοποιού (Lady Gaga), Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου (Σαμ Έλιοτ) και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Η Lady Gaga είναι υποψήφια και για το Όσκαρ “Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού” με το “Shallow”.

Η Lady Gaga, η οποία κέρδισε έξι Grammys (από 24 υποψηφιότητες), καθώς και μια Χρυσή Σφαίρα, είπε πόσο ενθουσιασμένη είναι που διεκδικεί δύο βραβεία Όσκαρ.

“Δεν υπάρχει πραγματικά βραβείο που είναι πιο αξιέπαινο από ό,τι το Όσκαρ ερμηνείας και μουσικής” είπε. “Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, πάντα θαύμαζα όλους τους καλλιτέχνες που δούλευαν τόσο σκληρά με πάθος στη σκηνοθεσία. Παρακολουθώντας τις τελετές βράβευσης συνήθιζα να κλαίω μαζί τους” τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33