search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Ανεγκέφαλος έσερνε για χιλιόμετρα τον σκύλο του με το αγροτικό (Σκληρές Photos)

24.01.2019 08:13
Ανεγκέφαλος έσερνε για χιλιόμετρα τον σκύλο του με το αγροτικό (Σκληρές Photos) - Media

 

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν δεκάδες οδηγοί και περαστικοί στην εθνική οδό και την περιοχή της Σούδας το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το zarpanews, ένα λευκό σκυλάκι, δεμένο από το λαιμό με σκοινί στα κάγκελα ενός αγροτικού αυτοκινήτου, σερνόταν πάνω στην άσφαλτο της εθνικής οδού! Πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να κορνάρουν και να αναβοσβήνουν τα φώτα στον ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος δεν έδειχνε να αντιδρά, αντίθετα, συνέχιζε κανονικά την πορεία του.

Λίγο αργότερα το σκυλάκι εντοπίστηκε στον κόμβο της Σούδας, με τις πατούσες του καμμένες και πληγές πάνω στο σώμα του από την δοκιμασία που πέρασε. Πλέον όμως, βρίσκεται σε καλά χέρια και θα έχει την φροντίδα που χρειάζεται.

Το περιστατικό έγινε γνωστό γρήγορα μέσω της χανιώτικης φιλοζωικής σελίδας στο Facebook «Η προστασία των ζώων», ενώ παράλληλα, όπως ενημέρωσε το zarpanews.gr το μέλος της, Ηρώ Λαβετζάκη, δύο μάρτυρες πήγαν στην αστυνομία για να αναφέρουν το περιστατικό, έχοντας κρατήσει παράλληλα τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση από τις αρχές επαφή με τον ιδιοκτήτη του ζώου, με την (καλοπροαίρετη) αίσθηση οτι πρόκειται περί ατυχήματος, οτι απλά ο σκύλος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το όχημα, κάτι που ευτυχώς δεν του κόστισε τη ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:11