search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:45
MENU CLOSE

Αυτό είναι το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου (Photo)

24.01.2019 08:37
5555

 

Ένα υπερπολυτελές penthouse στην κορυφή ενός ουρανοξύστη που ακόμα βρίσκεται υπό κατασκευή, απέναντι από το Central Park του Μανχάταν, πουλήθηκε την Τετάρτη στην αστρονομική τιμή των 238 εκατομμυρίων δολαρίων και έγινε το πιο ακριβό «σπίτι» που πουλήθηκε στις ΗΠΑ.

 

Το ρετιρέ των 2.300 τμ βρίσκεται στο πανύψηλο συγκρότημα κατοικιών «220 Central Park South» και αγοράστηκε από τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοεπενδυτή και ιδρυτή της Citadel, Ken Griffin, ο οποίος κατέχει πολλά πανάκριβα ακίνητα σε όλες τις ΗΠΑ- κάποια από τα οποία σε Χάμπτονς, Σικάγο, Μαϊάμι και Φλόριντα – ενώ πρόσφατα αγόρασε μία κατοικία 122 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λονδίνο.

Το υπερπολυτελές ρετιρέ εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, που καταλαμβάνουν από το 50ο μέχρι και το 53ο όροφο του κτιρίου και εκτός της απεριόριστης θέας στο Σέντραλ Παρκ και όλο το Μανχάταν, διαθέτει επίσης το δικό του γυμναστήριο, juice bar, βιβλιοθήκη και κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

H κατασκευάστρια εταιρία Vornado Realty Trust αναφέρει ότι ο ουρανοξύστης με τα υπερπολυτελή διαμερίσματα περιλαμβάνει ιδιωτικές πισίνες και σπα, γυμναστήρια και αίθουσες δεξιώσεων και δείπνων, όλα στη διάθεση των τυχερών αγοραστών των κατοικιών…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42