search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Γκλεν Κλόουζ: Οι γυναίκες δεν χάνουν τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας…

24.01.2019 09:03
Γκλεν Κλόουζ: Οι γυναίκες δεν χάνουν τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας... - Media

 

Η Γκλεν Κλόουζ επιμένει ότι είναι ένας «μεγάλος μύθος» ότι οι γυναίκες χάνουν την σεξουαλικότητα τους, καθώς μεγαλώνουν.

Η 71χρονη ηθοποιός, η οποία κέρδισε πρόσφατα Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “The Wife” (Η Σύζυγος) σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα “The Guardian” μίλησε για την ερωτική σκηνή της με τον συμπρωταγωνιστή της, Τζόναθαν Πράις.

“Φτάσαμε στο πλατό με τις πιτζάμες μας” είπε. “Και οι δύο σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα: «Είμαστε επαγγελματίες, το κάνουμε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Ας συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτό»”.

“Είναι ένας από τους μεγάλους μύθους ότι χάνετε τη σεξουαλικότητά σας καθώς μεγαλώνετε” τόνισε η ηθοποιός. “Μια νύχτα πέρυσι ήμουν στην πόλη και περνούσα από το Ιστ Βίλατζ [στη Νέα Υόρκη] προς το Γουέστ. Ήταν αργά βράδυ Παρασκευής και υπήρχαν πολλά ζευγάρια στο δρόμο. Κοιτάζαμε με τον Πίπι (τον σκύλο της) έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μπορούσα να νιώσω αυτό που αισθάνονταν όλα εκείνα τα ζευγάρια. Μπορούσα να νιώσω τον ενθουσιασμό τους, την αίσθηση οικειότητας για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Ήταν εξαιρετικά δυνατό” ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:15