search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50
MENU CLOSE

«Θα ήθελα να πω στη μητέρα πράγματα, μέσα από την καρδιά μου» – Απολογία Κορκονέα για τον φόνο Γρηγορόπουλου

24.01.2019 09:32
«Θα ήθελα να πω στη μητέρα πράγματα, μέσα από την καρδιά μου» - Απολογία Κορκονέα για τον φόνο Γρηγορόπουλου - Media

 

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην μάνα τα αδέρφια για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων», ανέφερε ο Νίκος Κορκονέας, ξεκινώντας την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου διεξάγεται η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Ο Νίκος Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε ισόβια, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

«Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του «έρχονται εικόνες στο μυαλό που μου κάνουν την καρδιά κομμάτια. Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε.

Το Δικαστήριο είχε διακόψει τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από αίτημα των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής, Νίκου Κωνσταντόπουλου και Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να αποσταλεί έγγραφο στη ΓΑΔΑ σχετικά με την υπηρεσία ενός μάρτυρα στις 6/12/2008.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50