search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Επικίνδυνες αποστολές για τους «αιώνιους» στην Euroleague

24.01.2019 13:19
Επικίνδυνες αποστολές για τους «αιώνιους» στην Euroleague - Media

 

Στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη Μακάμπι, στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ

Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια δίνουν σήμερα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός στην 20ή αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ, στις 21:30, τη Μακάμπι και ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, στις 19:30, τη Φενερμπαχτσέ.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Νίκο Παππά σ’ ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Η Μακάμπι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της και ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με 8 νίκες και 11 ήττες. Στόχος και των δύο είναι η οχτάδα και η συμμετοχή στα playoff.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα τελευταία παιχνίδια του στην Euroleague είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Πρόσφατα, στο ματς με τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, έκανε προσωπικό ρεκόρ με τους 18 πόντους που σημείωσε.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 8,5 πόντους του Ιωάννη Παπαπέτρου στον αποψινό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παπαπέτρου έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια στην Euroleague. Σημείωσε 122 πόντους και ο μέσος όρος του είναι 8,69 πόντοι ανά αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στην έδρα της πρωτοπόρου (με 17 νίκες και 2 ήττες) Φενερμπαχτσέ. Στην πέμπτη θέση, με 12 νίκες και 7 ήττες, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι». Στόχος τους είναι η πρώτη τετράδα για να αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας στα playoff.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στον αγώνα Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη. Σταθερή αξία είναι ο Πρίντεζης. Έχει αγωνιστεί και στα 19 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague. Πέτυχε 227 πόντους και ο μέσος όρος του είναι 11,9 πόντοι ανά αγώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:02