search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Αμόκ εγκληματικότητας: Μαχαίρωσε την αδερφή τους σε σαδομαζοχιστικό παιχνίδι (Photos)

24.01.2019 13:32
Αμόκ εγκληματικότητας: Μαχαίρωσε την αδερφή τους σε σαδομαζοχιστικό παιχνίδι (Photos) - Media

 

Αμόκ έπιασε δύο αδέρφια δύο εβδομάδες μετά την δολοφονία της αδερφής τους, προχωρώντας σε σοβαρά αδικήματα στη Μ. Βρετανία.

Πρόκειται για δύο άνδρες των οποίων η αδελφή μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια ενός παράξενου σαδομαζοχιστικού σεξουαλικού παιχνιδιού.

Η 21χρονη Laura Huteson μαχαιρώθηκε στο λαιμό από τον Jason Gaskell, 24 ετών, στο σπίτι του στο Hull στις 27 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, κατά τη διάρκεια ενός σαδομαζοχιστικού σεξουαλικού παιχνιδιού.

Είχαν συναντηθεί μόνο λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο Dean Huteson

Ο Gaskell, ο οποίος «χρησιμοποιούσε τακτικά ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού παιχνιδιού», φυλακίστηκε για έξι χρόνια τον Αύγουστο, αφού ομολόγησε την ανθρωποκτονία.

Δύο από τα αδέλφια της Laura, ο Dean και ο Daniel Huteson, πέρασαν μια «νύχτα εγκληματικότητας» και ένας από αυτούς παραδέχτηκε ότι ακολούθησε τα ίχνη του θανάτου της αδελφής τους.

Ο Dean και ο Daniel Huteson καταδικάστηκαν για σειρά αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένης της απειλής ενός οικοδόμου που τους είχε πιάσει με τα κλεμμένα του ηλεκτρικά εργαλεία.

Ο Daniel Huteson

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος στις 26 Αυγούστου – ένα δεκαπενθήμερο μετά την φυλάκιση του Gaskell – οι αδελφοί οπλίστηκαν με αυτοσχέδια όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός σωλήνα Hoover.

Ο 26χρονος Dean ξεκίνησε δύο πυρκαγιές στο ισόγειο ενός συγκροτήματος κατοικιών στο ανατολικό Hull καθώς προσπάθησαν να τρομάξουν τον οικοδόμο.

Ο δικηγόρος του Dean Huteson δήλωσε: «Πέντε μήνες πριν από αυτό το ατύχημα η αδελφή του μαχαιρώθηκε και σκοτώθηκε. Μου λέει ότι ήταν πολύ κοντά στην αδελφή του. Ήταν η μικρότερη αδελφή του – 21 την εποχή εκείνη – και ως εκ τούτου ξέφυγε, σύμφωνα με τα λόγια του. Χρησιμοποίησε ναρκωτικά και αλκοόλ σε μια προσπάθεια να το αντιμετωπίσει».

Ο 20χρονος Daniel Huteson  είχε ξυλοκοπεί στη φυλακή και μαχαιρώθηκε ως αποτέλεσμα της εμπλοκής του με τον οικοδόμο και τα εργαλεία του, δήλωσε ο δικηγόρος του Imran Khan.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο οικοδόμος είχε κλειδώσει τα εργαλεία του σε ένα υπόστεγο κοντά στο σπίτι του, πιστεύοντας ότι θα ήταν ασφαλέστερο εκεί παρά στο φορτηγό του. Αλλά, τον ειδοποίησε ένας γείτονας ότι είδε κίνηση. Ο άνθρωπος ανακάλυψε ότι τα ηλεκτρικά του εργαλεία είχαν κλαπεί.

Ο οικοδόμος «πραγματοποίησε τις δικές του έρευνες» και του είπαν ότι τρεις άνδρες θεωρήθηκαν ύποπτοι στην περιοχή, οι αδελφοί Huteson και ένας τρίτος άνδρας, ο Jordan Rodriguies.

Ένας καταστηματάρχης δήλωσε επίσης ότι οι τρεις άνδρες είχαν στη διάθεσή τους ένα κιβώτιο εργαλείων και ήταν “σε κατάσταση αμόκ”, μερικοί από τους οποίους αγόραζαν βότκα και σοκολάτα. Ο οικοδόμος τους εντόπισε στα διαμερίσματα που συγκεντρώθηκαν και πήρε ένα φτυάρι.

Μάρτυρες είδαν τον Dean Huteson να βάζει φωτιά στην είσοδο των διαμερισμάτων. Είχε 15 προηγούμενα αδικήματα στο αρχείο του, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας εμπρησμού, και φυλακίστηκε για 25 μήνες.

Ο Daniel Huteson  είχε διαπράξει 21 προηγούμενα αδικήματα, μεταξύ των οποίων ήταν οπλοκατοχή σε σχολείο, να διαθέτει όπλο αέρα και να επιφέρει πραγματική σωματική βλάβη, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:14