search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:50
MENU CLOSE

Κουντουρά: Ο Άδωνις καλύπτει πολιτικά, φασιστικά στοιχεία που με απειλούν

24.01.2019 14:51
Κουντουρά: Ο Άδωνις καλύπτει πολιτικά, φασιστικά στοιχεία που με απειλούν - Media

 

Η υπουργός Τουρισμού ξεκαθάρισε ότι η θετική ψήφος στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι πατριωτική στάση ενώ αναφέρθηκε στις απειλές που δέχεται και προειδοποίησε ότι «αν συμβεί ο,τιδήποτε» στην ίδια και στην οικογένειά της «οι ευθύνες θα βαρύνουν και τους ηθικούς αυτουργούς, «φωτογραφίζοντας» τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Θετική ψήφος είναι η πραγματικά πατριωτική στάση» τόνισε σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισημαίνοντας ότι με τις διευκρινίσεις που έχουν δοθεί τον τελευταίο καιρό «παρακάμφθηκαν οι όποιες επιφυλάξεις μου».

Η Έλενα Κουντουρά υπογράμμισε ότι τάσσεται υπέρ της εθνικής πρότασης του 2007 που διαμορφώθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κι υποστήριξε κι η ΝΔ τον Γενάρη του 2018, παρατηρώντας ότι αυτό το έθεσε και στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, αλλά και στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο.

Σημείωσε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν διατυπωθεί «ψεύδη» και «συκοφαντίες» εναντίον της για τα πεπραγμένα της στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και προσωπικές εναντίον της κι εναντίον του νεκρού πατέρα της.

Η Έλενα Κουντουρά κατηγόρησε ευθέως τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι προχωρά συνεχώς σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον της κι ότι προσφέρει «πολιτική κάλυψη» σε φασιστικά στοιχεία που απειλούν την ίδια και την οικογένειά της καταθέτοντας μάλιστα στην Βουλή τα σχετικά στοιχεία για τις απειλές.

Επισήμανε τέλος ότι «αν συμβεί ο,τιδήποτε» στην ίδια και στην οικογένειά της, τότε «οι ευθύνες δεν θα βαρύνουν μόνο τους φυσικούς, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:50