search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10
MENU CLOSE

Απάντηση Άδωνι σε Κουντουρά: Ήρθατε κλαίουσα και κατηγορείτε εμένα και όχι τον μέχρι προχθές αρχηγό σας, Πάνο Καμμένο

24.01.2019 15:14
Απάντηση Άδωνι σε Κουντουρά: Ήρθατε κλαίουσα και κατηγορείτε εμένα και όχι τον μέχρι προχθές αρχηγό σας, Πάνο Καμμένο - Media

 

Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε η Έλενα Κουντουρά κατά του Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος την κατηγόρησε ότι θυσίασε την ψήφο στην συμφωνία των Πρεσπών με αντάλλαγμα την υπουργική καρέκλα.

«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον του προσώπου σας, κάθε φωτογραφία που σας στέλνουν απειλητική και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας ή της οικογένειά σας» είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα ήμουνα πάρα πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο και για μένα το 2012 όταν ψηφίζαμε το δεύτερο μνημόνιο και είχαμε 200 mail κάθε μέρα ο καθένας μας με απειλητικά μηνύματα. Τότε δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία με μένα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, πρόσθεσε ότι «ναι, ο βουλευτής έχει συνταγματικό δικαίωμα συνείδησης όταν φτάνει όμως σε ένα όριο που να έχει τόσο τεράστια διάσταση σε σχέση με αυτά που έλεγε στο παρελθόν όπως η κ. Κουντουρά ψηφίζει αυτό που νομίζει και παραιτείται. Δεν ανταλλάσσει την συνείδηση του με υπουργική καρέκλα όπως κάνατε εσείς».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε απευθυνόμενος προς την υπουργό Τουρισμού: «Ήρθατε εδώ κλαίουσα κάνοντας επίθεση σε μένα αλλά ξεχάσατε τον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν εκείνος που κατηγορούσε τον πατέρα σας ότι έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Τον είχατε αρχηγό μέχρι προχθές και είδα με έκπληξη ότι για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα. Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι όλα σικέ και γιατί σας κατηγορούμε ότι ξεπουλήσατε την Μακεδονία για να μείνετε υπουργός κ. Κουντουρά».

Στην παρέμβαση Γεωργιάδη απάντησε εκ νέου η κ. Κουντουρά, λέγοντας: «Στην ομιλία μου αυτό είπα, ότι ο κ. Γεωργιάδης για κάποιο λόγο αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική πορεία ασχολείται με μένα. Με έχει στοχοποιήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις ομιλίες του παντού μιλάει για μένα. Και μιλάει με τα χειρότερα λόγια και μετά κρύβεται από αυτό. Το είδατε και σήμερα μόνοι σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10