search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – «Χλιαρή» συμμετοχή και δρακόντεια μέτρα από την ΕΛΑΣ

24.01.2019 18:19
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα - «Χλιαρή» συμμετοχή και δρακόντεια μέτρα από την ΕΛΑΣ - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Την εκδήλωση διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με τη συμμετοχή άλλων σωματείων.

Λίγο μετά τις 19:30 οι συγκεντρωμένοι καταλάμβαναν το χώρο επί της οδού Αμαλίας. Δεν έχουν προγραμματιστεί ομιλίες, ωστόσο υπάρχει εξέδρα.

Το συλλαλητήριο εξελίσσεται προς το παρόν χωρίς απρόοπτα, πέραν από κάποια συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ έχουν αναρτηθεί πανό υπέρ του δημοψηφίσματος για την ονομασία και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία καθώς και ο σταθμός μετρό του Συντάγματος.

«Φρούριο» η Βουλή υπό τον φόβο επεισοδίων

Στο μεταξύ φρούριο θυμίζει η Βουλή, λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει η ΕΛΑΣ για την αποφυγή επεισοδίων.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ επρόκειτο να επιστρατευτούν πάνω από 1.500 αστυνομικοί, καθώς και να δημιουργηθούν αστυνομικά τείχη με έξι φραγμούς από αστυνομικές κλούβες και συνολικά 300 αστυνομικούς γύρω από τη Βουλή και το Υπουργείο Εξωτερικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33