search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Καμμένος σε Μητσοτάκη: Να παραιτηθούμε όλοι μαζί για να μην περάσουν οι Πρέσπες

24.01.2019 19:54
Καμμένος: Xάρισμα του Τσίπρα ο Κουίκ αλλά η έδρα της Β

 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή αναφορά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την οποία οι ΑΝΕΛ επέτρεψαν να προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών καθώς δεν υπερψήφισαν την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ τον Ιούλιο 2018, είπε «στην πρόταση μομφής του Ιουλίου, οι ΑΝΕΛ είχαμε 7 ψήφους. Η πρόταση μομφής πήρε 127 ψήφους, συνεπώς δεν είχαμε τις ψήφους για την ανατροπή της κυβέρνησης».

Ο κ. Καμμένος πρότεινε στον Κ. Μητσοτάκη να υπογράψει μαζί με άλλους 100 βουλευτές την παραίτησή του από βουλευτής «για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών», αναφέροντας, τέλος, ότι ο ίδιος έχει έτοιμη την παραίτησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:56