search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52
MENU CLOSE

Διαδηλωτές περικύκλωσαν τα σπίτια των βουλευτών Σκούφα και Καραγιαννίδη

24.01.2019 20:41
Διαδηλωτές περικύκλωσαν τα σπίτια των βουλευτών Σκούφα και Καραγιαννίδη - Media

 

Περίπου 800 με 1.000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας απέκλεισαν το σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Μπέτυς Σκούφας το βράδυ της Πέμπτης με συνθήματα για την Μακεδονία, όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός τοπικός ιστότοπος Kappa News .

Στο σημείο έσπευσαν 2 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες κρότου λάμψης.

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην πόλη της Δράμας, με τους συμμετέχοντες διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά των βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία.

Η πορεία των διαδηλωτών ωστόσο, δεν κινήθηκε μέσα από τους συνήθεις δρόμους στο κέντρο της πόλης καθώς διένυσαν απόσταση 800 μέτρων περίπου με κατεύθυνση το σπίτι του βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη.

Οι διαδηλωτές σταμάτησαν τελικά λίγα μέτρα μακριά από την οικία του βουλευτή, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Η πορεία λίγη ώρα μετά διαλύθηκε στο κέντρο της πόλης, αφού νωρίτερα είχε περάσει μπροστά και από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στο κέντρο της Δράμας.

Το γεγονός καυτηρίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή, κάνοντας λόγο για τραμπούκους και για απόπειρα τρομοκράτησης των βουλευτών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52