search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Ο «άνθρωπος δέντρο» θα ξαναμπεί στο χειρουργείο – Η πρώτη επέμβαση δεν πέτυχε (Photos/Video)

25.01.2019 08:44
Ο «άνθρωπος δέντρο» θα ξαναμπεί στο χειρουργείο – Η πρώτη επέμβαση δεν πέτυχε (Photos/Video)  - Media
 
Ο Αμπούλ Μπαντζαντάρ είναι ένας άνδρας 28 ετών που έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα στη ζωή του.
Πάσχει από μια σπανιότατη δερματική ασθένεια την epidermodysplasia verruciformis. Με απλά λόγια βλέπει το δέρμα στο κορμί του να αλλάζει και να γίνεται σαν φλοιός δέντρου. Η κατάσταση είναι χειρότερη στα άκρα του όπου τα χέρια του μοιάζουν να έχουν αποκτήσει κλαδιά.
Ο 28χρονος άνδρας έχει μπει μέχρι στιγμής 25 φορές στο χειρουργείο και κάθε φορά ύστερα από λίγο καιρό ο εφιάλτης της ασθένειας επιστρέφει. Τώρα άρχισε να τον χτυπάει και στα πόδια που μοιάζουν να βγάζουν ρίζες.
Ο Αμπούλ έκανε το λάθος να αγνοήσει το καθιερωμένο ραντεβού του στο νοσοκομείο της Ντάκα για την ετήσια εξέταση του και το άφησε. Αποτέλεσμα σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν η κατάσταση να επιδεινωθεί.
Ο Αμπούλ πλέον δεν μπορεί να φαεί ή να κρατήσει κάτι μόνος αλλά αυτό που τον λυπεί περισσότερο όπως λέει είναι ότι δεν μπορεί να βαστήξει το παιδί του που γεννήθηκε 4 χρόνια πριν.
Σύμφωνα με τους γιατρούς την ασθένεια αυτή την έχουν όχι περισσότερα από 10 άτομα σε όλον τον κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39