search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Δανέλλης: Στην ψηφοφορία θα είμαι με τους Έλληνες – Λυπάμαι για τους Λακεδαιμονίους

25.01.2019 10:08
Δανέλλης για Καμμένο: Δεν απαντώ στον ξεπεσμό ύβρεων (Video)  - Media

 

Στη δικιά μου συνείδηση είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι στην αποψινή ψηφοφορία θα είμαι με τους Έλληνες. Λυπάμαι για τους Λακεδαιμονίους που μοιραία θα απουσιάζουν, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Δανέλλης επιτέθηκε στη ΝΔ καταλογίζοντας της υποκριτική, αδιέξοδη, κοντόφθαλμη και δημαγωγική πολιτική, ενώ την κατηγόρησε ότι ξαναγυρνά στη καταστροφική πολιτική του μοιραίου κ. Σαμαρά.

 «Τον αλυτρωτισμό δεν τον φοβάσαι αν δεν φτιάξεις αλυτρωτιστές. Εμείς είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες που όχι μόνο δεν δίνουμε τη Μακεδονία, αλλά την παίρνουμε πίσω ικανοποιώντας το μείζον για εμάς, που είναι, σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», υπογράμμισε ο κ. Δανέλλης και πρόσθεσε: «Τα θέματα της συνείδησης δεν αποτελούν αστεία διεκδίκηση. Αν τώρα αρνηθούμε την κύρωση της Συμφωνίας θα γίνουμε αποσυνάγωγοι της Δύσης που όλο το δημοκρατικό τόξο, πλην ΚΚΕ, ομνύουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59