search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Πολίστας και γόνος πασίγνωστης οικογένειας εκβίαζε ανήλικη με γυμνές φωτογραφίες

25.01.2019 11:29
Θετικός στον κορωνοϊό πολίστας της Εθνικής – Σε καραντίνα όλα τα μέλη των αντιπροσωπεύτικών ομάδων - Media

 

Πασίγνωστος στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας παλαίμαχος αθλητής του πόλο – πλέον εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στις συγκοινωνίες του νησιού – συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία ότι εκβίαζε μια ανήλικη Αμερικανίδα υποκλέπτοντας γυμνές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espressο», στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό υλικό πορνό με ανηλίκους.

Ο 39χρονος παλαίμαχος αθλητής και γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Χ.Μ. είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα διαδικτυακή φιλία με μια 16χρονη Αμερικανίδα, από την οποία κατάφερε να υποκλέψει δεκάδες γυμνές φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες στον υπολογιστή της. Στη συνέχεια,  άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα, ζητώντας της να προβεί σε ερωτικές πόζες και κινήσεις μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της, απειλώντας την πως, αν δεν το έκανε, θα έστελνε στους γονείς και τους συγγενείς της τις φωτογραφίες που είχε υποκλέψει.

Όταν η 16χρονη αρνήθηκε να κάνει όσα της ζητούσε, ο 39χρονος έστειλε πράγματι τις φωτογραφίες στην οικογένειά της. Θορυβημένοι οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του άγνωστου αποστολέα στις αμερικανικές Αρχές. Έπειτα, από τις διαδικτυακές έρευνες που έκανε η αμερικανική Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσε ότι το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του δράσει «βγαίνει» στην Ελλάδα και ενημέρωσε άμεσα την αντίστοιχη ελληνική Δίωξη ζητώντας να διεξάγει έρευνες.

Έτσι έγινε και σύντομα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του Χ.Μ. έξω από το σπίτι του οποίου στην Κέρκυρα έφτασαν την περασμένη Τετάρτη.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στους δύο υπολογιστές που διέθετε στο σπίτι βρέθηκαν πειστήρια με τα οποία αποδεικνύεται η εκβίαση σε βάρος της ανήλικης Αμερικανίδας, ενώ παράλληλα στους δύο σκληρούς δίσκους, βρέθηκαν αποθηκευμένα δεκάδες αρχεία με σκληρό παιδικό πορνό. Με αυτά τα στοιχεία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο και σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του, με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26