search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:42
MENU CLOSE

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ποια τραγουδίστρια αποχώρησε γιατί δεν της άρεσε η θέση που της είπαν να κάτσει! (Video)

25.01.2019 11:53
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ποια τραγουδίστρια αποχώρησε γιατί δεν της άρεσε η θέση που της είπαν να κάτσει! (Video) - Media

 

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποτελεί μια από τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στον πίνακα τηλεθέασης.

Η εκπομπή που παρακολουθήσαμε την παραμονή της Πρωτοχρονιά, ωστόσο, όσο λαμπερή κι αν φαινόταν έκρυβε πίσω της ένα έντονο παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, η Demy που αποτελούσε μια από τις καλεσμένες είχε αποχωρίσει κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε. Η τραγουδίστρια φαίνεται να δυσαρεστήθηκε από τη θέση που όρισε για εκείνη η παραγωγή, καθώς δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο.

Η Demy σε συνέντευξη που δίνει στο People και τον Γιώργο Πράτανο, υποστήριξε ότι υπήρξε δυσαρέσκεια για διαφορετικά πράγματα.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά του Κούκου» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να ξεσπά, αναφέροντας τα εξής: «Πόσο ψώνιο μπορεί να είναι κάποιος. Είναι κάποιοι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση, λέγονται παραγωγοί και αποφασίζουν. Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι η βασίλισσα δίπλα στον βασιλιά, είναι δικαίωμά σου… Όμως, εκθέτεις μια εκπομπή και εκλαμβάνεται όλο αυτό αφ’ υψηλού σαν να είσαι ψώνιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:41