search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Πικρία από τον «αφρικανό» διαδηλωτή της Νάουσας για την κύρωση της συμφωνίας: «Καλα να μας κάνουν προσκυνημένοι ραγιάδες»

25.01.2019 16:58
Πικρία από τον «αφρικανό» διαδηλωτή της Νάουσας για την κύρωση της συμφωνίας: «Καλα να μας κάνουν προσκυνημένοι ραγιάδες» - Media

 

Με ένα κείμενο που στάζει πικρία σχολιάσε την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών ο διαδηλωτής της περασμένης Κυριακής που είχε προκαλέσει θόρυβο, καθώς είχε παρουσιαστεί ως «αφρικανός» που είχε παρεισφρύσει στο συλλαληλητήριο, πριν αποκαλύψει ο ίδιος ότι είναι Έλληνας με καταγωγή από τη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Ναουσαίος άνδρας έγραψε:

«300 αιτήματα φιλίας, να τα κάνω τι; Όταν βγήκαμε μπροστά πού ήσασταν όλοι οι μάχιμοι με παράσημα και πουλάδες;

Πολλοί πίνατε καφέδες και τρώγατε σουβλάκια, πολλοί βγάζατε βίντεο live στο πεδίο μάχης και πετάγατε πέτρες στην συμμορία του Τσίπρα.

Με πέτρες, με πληκτρολόγιο και Facebook, με δημοψηφίσματα δεν κερδίζεις πατρίδα, τα παράσημα τα δικαιούνται μονό όσοι πολέμησαν εναντίoν των κατακτητών, όσοι πέσανε νεκροί δώσανε την ζωή τους και όσοι τραυματιστήκαν και είναι εν ζωή βαδίζουν με ψηλά το κεφάλι.

Και κάτι ακόμη: οι πουλάδες και τα παράσημα βρίσκονται μέσα στην κάρδια και όχι στα ρούχα κρεμασμένα.

Άξιοι της μοίρας μας, λοιπόν, και εις υγεία, θα γραφτούμε στην ιστορίαν ως η γενεά που χωρίς πόλεμο έχασε την εδαφική της ακεραιότητα η Ελλάδα.

Καλά να μας κάνουν, προσκυνημένοι ραγιάδες, έτσι μας αξίζει (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40