18/02/2020 02:54:09

Τελεσίγραφο Ποταμιού προς Δανέλλη, Αμυρά και Ψαριανό

Τελεσίγραφο Ποταμιού προς Δανέλλη, Αμυρά και Ψαριανό  - Media
 
Τελεσίγραφο στους τρεις βουλευτές -Σπύρο Δανέλλη, Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό- του Ποταμιού που αποχώρησαν από την Κ.Ο. του, οδηγώντας την στη διάλυση ζήτησε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, το οποίο συνήλθε νωρίτερα την Παρασκευή.
 
Κατά τη συνεδρίαση, τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών Αμυρά - Δανέλλη – Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Όπως αναφέρεται επιπλέον στην ανακοίνωση, «απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στη Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά».
 
«Παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του. Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.
 
Επίσης, το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μεγάλη συνάντηση στελεχών των αντιπροσώπων του κόμματος από ολόκληρη τη χώρα στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού. Με αυτόν τον τρόπο η 26η Φεβρουαρίου τίθεται ως ορόσημο για την επανεκκίνηση των δράσεων του κόμματος, ενώ αυτήν την ημέρα θα διεξαχθεί στην Αθήνα μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «5 χρόνια – 5 στόχοι για να κάνουμε την Ελλάδα αλλιώς».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.