search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:47
MENU CLOSE

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Δεν θέλω την συγγνώμη του Κορκονέα (Video)

25.01.2019 17:51
Η ταινία της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο (Video) - Media

 

«Η πρόσκλησή του με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική» τόνισε η μητέρα του Άλέξη Γρηγορόπουλου, απαντώντας στον καταδικασμένο για τη δολοφονία του 15χρονου Επαμεινώνδα Κορκονέα, που στην πρόσφατη απολογία του είχε εκφράσει την επιθυμία του να συναντηθεί με την Τζίνα Τσαλικιάν.

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» είπε η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου στην τηλεόραση του ALPHA. «Αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό. Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής», εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί».

Η κυρία Τσαλικιάν μίλησε για ένα «σκοτεινό συμβάν» για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε πράγματα και πτυχές που δεν έχουν απαντηθεί.

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα» είπε σχετικά με την απόφαση που αναμένει από το δικαστήριο κάνοντας λόγο για μια «τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού». Κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ξεκίνησε στο Εφετείο Λαμίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβρη του 2008.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: reader

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:46