search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:31
MENU CLOSE

Πιθανή η ένσταση από τον Παναθηναϊκό

25.01.2019 18:08
Πιθανή η ένσταση από τον Παναθηναϊκό - Media

 

Μπορεί στο εσωτερικό της ΠΑΕ να υπάρχει διχογνωμία, ωστόσο, αυτή την στιγμή η πλάστιγγα γέρνει προς την κατάθεση ένστασης για το παιχνίδι με την Λαμία. Η εισήγηση Νταμπίζα και Δώνη στον Αλαφούζο θα κρίνει πολλά για την τελική απόφαση του «τριφυλλιού».

Το μεγάλο λάθος του διαιτητή Παπαπέτρου που δεν επέτρεψε σε Παναθηναϊκό και Λαμία να κάνουν τέταρτη αλλαγή κατά την διάρκεια της παράτασης, δίνει το δικαίωμα στο «τριφύλλι» να καταθέσει ένσταση και να ζητήσει την επανάληψη του παιχνιδιού ή ενός μέρος του.

Από το πρωί στο εσωτερικό της ΠΑΕ υπάρχει διχογνωμία για την τελική απόφαση, ωστόσο, αυτή την στιγμή φαίνεται πως υπερισχύει η άποψη υπέρ της ένστασης, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να σκέφτονται και τα πιθανά έσοδα από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση.

Ακόμη και τώρα, πάντως, δεν υπάρχει οριστική απόφαση και πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος στο τέλος θα πάρει την τελική απόφαση για τις επόμενες κινήσεις του κλαμπ.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός (σε περίπτωση που προχωρήσει σε ένσταση) και το εισιτήριο για τα προημιτελικά να μπει και πάλι πάνω στο χορτάρι…

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:31