search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Διακοπές ρεύματος και απαγορευτικό απόπλου στην Καβάλα εξαιτίας του «Φοίβου»

26.01.2019 09:46
Διακοπές ρεύματος και απαγορευτικό απόπλου στην Καβάλα εξαιτίας του «Φοίβου» - Media

 

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει στην περιοχή της Καβάλας το πέρασμα της κακοκαιρία ονόματι «Φοίβος», καθώς η παρατεταμένη βροχή και ο αέρας προκάλεσαν διακοπές ρεύματος και απαγορευτικό απόπλου.

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Σε αγροτική περιοχή κοντά στη Λυδία δέντρο έπεσε στα καλώδια ρεύματος. Σημειώθηκε βλάβη και διακοπή παροχής.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ανέστη Τσουρουκίδη ο ΔΕΔΔΗΕ δεν αντιμετώπισε το περιστατικό όπως έπρεπε. Σε αυτό ενεπλάκη όχημα του Δήμου Καβάλας το οποίο προσπάθησε να διευκολύνει το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Το όχημα του Δήμου «κόλλησε» στις λάσπες κι έτσι η διόρθωση της βλάβης άργησε. Τουλάχιστον 3 ώρες ο πρώην Δήμος Φιλίππων ήταν χωρίς ρεύμα. Ο κ. Τσουρουκίδης επιρρίπτει μεγάλες και πολλές ευθύνες στο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Οπως αναφέρει το proininews.gr στην πόλη της Καβάλας σημειώθηκε πτώση δέντρων στις δυτικές συνοικίες. Μία ακόμη φορά έπεσε δέντρο στον Άγιο Λουκά, πιο ψηλά από το πάρκο της περιοχής. Στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου σημειώθηκε χαλαζόπτωση και οι νότιοι και ανατολικοί άνεμοι διέκοψαν τα δρομολόγια από και προς τη Θάσο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από σήμερα ο καιρός βελτιώνεται. Η βελτίωση ωστόσο δεν θα είναι τόσο άμεση αφού πάλι κατά διαστήματα θα βρέχει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37