search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Πότε θα γίνει η κλήρωση των Ημιτελικών της Eurovision 2019

26.01.2019 09:58
Πότε θα γίνει η κλήρωση των Ημιτελικών της Eurovision 2019  - Media

 

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, η ΕΡΤ θα μεταδώσει σε live-streaming στο microsite την κλήρωση των Ημιτελικών του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ.

Στην κλήρωση, με την οποία ανοίγει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, παρόντες θα είναι ο δήμαρχος της πόλης Ron Huldai, ο αντιδήμαρχος της Λισαβώνας Duare Cordeiro, ο Jon Ola Sand, ανώτατο στέλεχος της Eurovision και ο γενικός διευθυντής της Δημόσιας Ισραηλινής Ραδιοτηλεόρασης (KAN) Eldad Koblenz.

Και φέτος η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την παραδοσιακή τελετή παράδοσης-παραλαβής από την περσινή διοργανώτρια πόλη τη Λισαβώνα στη φετινή το Τελ Αβίβ.

Ο Assi Azar και η Loucy Ayoub, δύο από τους τέσσερις συνολικά παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης, θα είναι οι οικοδεσπότες στην τελετή και την κλήρωση.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:44