search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16
MENU CLOSE

Ευαγγελία Συριοπούλου: Εξαιτίας της Άννιας με περνούσαν για Ουκρανή – Δείτε τι της έλεγαν στον δρόμο

26.01.2019 10:06
Ευαγγελία Συριοπούλου: Εξαιτίας της Άννιας με περνούσαν για Ουκρανή -  Δείτε τι της έλεγαν στον δρόμο - Media

 

Η Ευαγγελία Συριοπούλου εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ότι ο κόσμος την περνούσε για Ουκρανή την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Σπίτι της Έμμας».

Θυμάμαι, με σταματούσε κόσμος στον δρόμο και όταν τους μιλούσα ελληνικά τους φαινόταν πολύ περίεργο και με ρωτούσαν: «Μα καλά, δεν είσαι Ουκρανή;».

Μάλιστα, επειδή φυσιογνωμικά έμοιαζα λίγο στη Ρουσλάνα, την τραγουδίστρια από την Ουκρανία που κέρδισε στον διαγωνισμό της Eurovision, το είχαν συνδυάσει και είχαν πιστέψει ότι είμαστε από τα ίδια μέρη. Για να είμαι ειλικρινής, εμένα αυτό με χαροποιούσε, γιατί σήμαινε ότι έπαιζα καλά τον ρόλο μου. Αλλά και εγώ, όταν μου είπαν ότι θα υποδύομαι την Άννια, έκανα μαθήματα με μια κοπέλα που καταγόταν από την Ουκρανία για να με μάθει πως να μιλάω, ώστε το αποτέλεσμα να βγαίνει πιο φυσικό. Είχε μπει τόσο πολύ μέσα στη ζωή μου η Άννια, που πολλές φορές μιλούσα ελληνικά με ουκρανική προφορά», δήλωσε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16