search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34
MENU CLOSE

Η «συγγνώμη» του Θέμου Αναστασιάδη στη Σοφία Παυλίδου – Το άγνωστο περιστατικό (Video)

26.01.2019 12:35
Η «συγγνώμη» του Θέμου Αναστασιάδη στη Σοφία Παυλίδου - Το άγνωστο περιστατικό (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο το πρωί η Σοφία Παυλίδου. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περίοδο μετά το διαζύγιο της από τον Χρήστο Φερεντίνο κατά την οποία φοβόταν να εμφανιστεί σε πρεμιέρες και να κάνει εμφανίσεις γιατί δεν ήθελε να την ρωτήσουν για τον χωρισμό από το γνωστό παρουσιαστή.

Με αφορμή αυτό αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Θέμο Αναστασιάδη: «Στον Θέμο λοιπόν είχα πάει και ο Θέμος ήταν βαθιά ευγενικός άνθρωπος πέρα από πολύ ευφυής. Πάντα με άγχωναν οι συνεντεύξεις στον Θέμο γιατί πολύ εύκολα σε έφερνε τούμπα. Θα σας περιγράψω ένα σκηνικό: την πρώτη φορά που είχα πάει ο Θέμος έγραφε το απόγευμα και το βράδυ έπαιζε η εκπομπή.

Εκείνη την μέρα που πήγα εγώ ήταν πολλοί καλεσμένοι και δεν κατάφερα εγώ να μπω στην εκπομπή. Την άλλη μέρα το πρωί δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη στο σπίτι μου με μια κάρτα που μου ζητούσε συγγνώμη γιατί δεν έπαιξε το δικό μου το κομμάτι το βράδυ στην εκπομπή. Ήταν πολύ ευγενικό αυτό που έκανε και με είχε συγκινήσει. Την επόμενη φορά φοβόμουν πάρα πολύ, ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε μετά το διαζύγιο, αλλά δεν με εξέθεσε και ο Θέμος».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34