04/04/2020 22:15:01

Ξανά στους δρόμους οι αδιόριστοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Ξανά στους δρόμους οι αδιόριστοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί - Media

 

Την κατάργηση του νόμου Γαβρόγλου ζήτησαν για ακόμη μια φορά αδιόριστοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με πορεία προς τη Βουλή. 

Εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μαζί με φοιτητικούς συλλόγους και μαθητές, οι οποίοι εναντιώνονται στο νέο σύστημα διορισμών, κατέβηκαν και πάλι στους δρόμους απαιτώντας «μόνιμους και μαζικούς διορισμούς». 

«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική κατάργηση του νόμου, μέχρι τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών τώρα αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία τους, για τη μόνιμη και σταθερή εργασία όλων των εργαζόμενων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, για δημόσια δωρεάν μόρφωση και εκπαίδευση όλου του λαού», επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Πανελλαδική Συνέλευση Αγώνα Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Σωματείων και Φοιτητικών Συλλόγων στην κατειλημμένη Πρυτανεία.

Οι αδιόριστοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους την 1η Φεβρουαρίου καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση τους στο υπουργείο Παιδείας.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.