search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Το Παρατηρητήριο Ενάντια στη Φασιστική Βία και στον Ρατσισμό καλεί σε εγρήγορση

26.01.2019 14:05
Το Παρατηρητήριο Ενάντια στη Φασιστική Βία και στον Ρατσισμό καλεί σε εγρήγορση  - Media

 

Σε «εγρήγορση» καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες, με ανακοίνωση του, το “Παρατηρητήριο Ενάντια στη Φασιστική Βία και στον Ρατσισμό”, με αφορμή τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου, χθες, από αγνώστους, «μία μέρα πριν από την 27η Ιανουαρίου, Ημέρα Μνήμης για τους Έλληνες Εβραίους Μάρτυρες και Ήρωες του Ολοκαυτώματος».

«Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν εντείνει τη δράση τους, στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον της Δημοκρατίας αλλά και εναντίον της σωματικής ακεραιότητας ανθρώπων» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Το Παρατηρητήριο Ενάντια στην Φασιστική Βία και στον Ρατσισμό καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης, χωρίς αποκλεισμούς, σε εγρήγορση ώστε να κλείσει ο δρόμος στα σύγχρονα τάγματα εφόδου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:34