search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:21
MENU CLOSE

Καμίνης για συμφωνία Πρεσπών: «Η χώρα δεν αντέχει νέο διχασμό»

26.01.2019 14:21
Καμίνης: Δεν θα ανεχθούμε η κρατική καταστολή να υπερβεί τα συνταγματικά όρια  - Media

 

Τον κίνδυνο ενός νέου διχασμού που δεν τον αντέχει η χώρα, φαίνεται ότι διαβλέπει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Καμίνης σημειώνει πως η πόλωση, οι ύβρεις και το μίσος εκτοπίζουν από τον δημόσιο διάλογο την πολιτική, στέλνοντας την στο περιθώριο.

Σε μήνυμα του που ανέβασε στο twitter ο δήμαρχος αναφέρει:

«Η συμφωνία των Πρεσπών εξελίσσεται σε ένα νέο εσωτερικό πεδίο διχασμού για τη χώρα. Η πόλωση, οι ύβρεις, ο θυμός και το μίσος γίνονται ξανά κυρίαρχα στον δημόσιο λόγο και οδηγούν την πολιτική στο περιθώριο.

Ζητούμενο για τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου αποτελεί η ανάληψη πρωτοβουλιών σε δύο επίπεδα:

  1. Η εφαρμογή της συμφωνίας, διαφυλάσσοντας κατά το μέγιστο δυνατό τα εθνικά μας συμφέροντα και τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή
  2. Η αποκλιμάκωση της έντασης με την αποδοκιμασία του εμπρηστικού λόγου και των πράξεων μίσους, που ευνοούν έναν μόνο: την ακροδεξιά που, με παρακρατικές μεθόδους, τρομοκρατεί.

Η Ελλάδα δεν αντέχει νέο διχασμό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:21