search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη παίκτρια του Top Chef

26.01.2019 14:28
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη παίκτρια του Top Chef - Media

 

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία μόλις 29 ετών, άφησε η Φατιμά Αλί, χτυπημένη από τον καρκίνο. 

Η Αλί, μια από τις καλύτερες παίκτριες της εκπομπής Top Chef, είχε γεννηθεί στο Πακιστάν και ζούσε από τα 18 της στις ΗΠΑ.

To 2018 είχε καταταγεί έβδομη στην 15η σεζόν της εκπομπής μαγειρικής αλλά είχε κερδίσει το βραβείο του κοινού ως η αγαπημένη του παίκτρια.

H νεαρή κοπέλα είχε δημοσιοποιήσει ότι πάσχει από καρκίνο, στα τέλη του 2017, όταν διαγνώστηκε από σάρκωμα Ewing (καρκίνος των οστών και των μαλακών μορίων).

Η Αλί έκανε χημειοθεραπεία και επέμβαση αφαίρεσης του όγκου και των γύρω κυττάρων στον αριστερό της ώμο τον Ιανουάριο του 2018.

Ένα μήνα αργότερα οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι πλέον ήταν υγιής, αλλά τον Οκτώβριο η Αλί αποκάλυψε μέσω διαδικτύου ότι ο καρκίνος «είχε επιστρέψει εκδικητικός»  και πως είχε έναν χρόνο ζωής.

«Είναι αστείο, έτσι δεν είναι; Όταν νομίζουμε ότι έχουμε όλο τον χρόνο να ζήσουμε, ξεχνάμε να απολαύσουμε τη ζωή» είχε γράψει η ίδια στην ιστοσελίδα Healthyish.

«Είμαι άρρωστη και δυστυχώς χειροτερεύω. Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι τις προσευχές όλων», είχε γράψει στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, στις 11 Ιανουαρίου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10