search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Σκανδαλίδης: Οι «Πρέσπες» δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν

27.01.2019 09:53
Σκανδαλίδης: «Η κυβέρνηση πορεύεται “βλέποντας και κάνοντας”» - Media

 

«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει», επισήμανε ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ.

«Κέρδισαν το μείζον οι Σκοπιανοί που ήταν το ΝΑΤΟ και έχασαν το έλασσον που είναι το σύνθετο όνομα αλλά εξαιτίας του nationality που λέει Μακεδόνες θα μείνει μόνο το Μακεδονία», εκτίμησε.

«Η χώρα έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργηθούν τετελεσμένα. Αυτό είναι το αρνητικό», πρόσθεσε. 

Όπως εξήγησε ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Ελλάδα είχε ιστορική ευκαιρία για να έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση και να φέρει όχι μόνο μία καλή συμφωνία αλλά να πετύχει μια συνολική επαναδριαπραγμάτευση του ρόλου της χώρας στην περιοχή.

«Αυτό που πάσχει η Ελλάδα είναι ότι δεν έχει στην ηγεσία τους ανθρώπους που μπορούν να δουν μπροστά», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτή την κρίσιμη εποχή το πολιτικό σύστημα δεν είχε την ηγεσία που έπρεπε». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10