search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο γραφείο Σημίτη

28.01.2010 15:55
Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο γραφείο Σημίτη - Media

Η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» ευθύνεται για την έκρηξη από γκαζάκια που σημειώθηκε νωρίτερα στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οδό Ακαδημίας 35. Η τρομοκρατική οργάνωση με τηλεφώνημα της στο ΣΚΑΪ ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού που προκάλεσε υλικές ζημιές .

Η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» ευθύνεται για την έκρηξη από γκαζάκια που σημειώθηκε νωρίτερα στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οδό Ακαδημίας 35.

Η τρομοκρατική οργάνωση με τηλεφώνημα της στο ΣΚΑΪ ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού που προκάλεσε υλικές ζημιές .

Θυμίζουμε, πως σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στο κτίριο, ακούστηκαν τρεις εκρήξεις από τις οποίες προκλήθηκε πυρκαγιά στο ασανσέρ της πολυκατοικίας. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και η πυροσβεστική έσβησε την φωτιά.

Η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» έκανε την εμφάνισή της το 2006, ενώ τον περασμένο Μάρτιο είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43