search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας: «Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω»

27.01.2019 11:09
Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια: Ποιος είναι ο 56χρονος – Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ - Media

 

Σε …ποδοσφαρικό αγώνα μετέτρεψαν την αναμέτρηση των Βριλησσίων με τον Λεωνίδα, για την Α2 χάντμπολ των ανδρών, άγνωστοι. 

Όπως έγραψαν στο «Φύλλο Αγώνα» οι διαιτητές, κουκουλοφόροι από τις κερκίδες εκσφενδόνισαν κροτίδες, απειλούσαν και φώναζαν υβριστικά συνθήματα. 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ομάδα οργανωμένων οπαδών (30 περίπου άτομα) εκ των οποίων οι μισοί φορούσαν φούτερ με κουκούλα και οι άλλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και προστατευτικά προσώπου (full face), φιλικά προσκείμενοι στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι φώναζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα κατά του φιλοξενούμενου σωματείου και των διαιτητών με χυδαίες εκφράσεις όπως «Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω, γ… τη μάνα σας κ.α.».

Από την αρχή του αγώνα κάναμε συστάσεις στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τα συγκεκριμένα άτομα παρα ταύτα έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ηρεμήσουν. Στο 48:34 του αγώνα κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω δίλεπτης αποβολής και ρίψης 7 μέτρων εξερράγη κροτίδα στην πόρτα εξόδου της κερκίδας.

Μετά το τέλος του αγώνα οι συγκεκριμένοι οπαδοί έριξαν στον χώρο της κερκίδας καψούλια παρατεταμένης ισχύος (στρακαστρούκες) ενώ συγχρόνως άναψαν τρία βεγγαλικά χρωματισμού. Στο γήπεδο υπήρχε αστυνομική δύναμη δύο ατόμων οι οποίοι συνόδευσαν τους διαιτητές στα αποδυτήρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11