search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:35
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Είναι αλήθεια – Προδοθήκαμε από τα προβεβλημένα στελέχη

27.01.2019 13:58
Ποτάμι: Παραχωρεί στο ΕΚΠΑ την επιχορήγηση που έλαβε πριν τις βουλευτικές εκλογές - Media

 

«Διέλυσαν την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, δεν διέλυσαν το Κίνημά μας» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε μια εκτενή συνέντευξη στην ιστοσελίδα Lifo.gr

«Το Ποτάμι είναι χιλιάδες στελέχη και φίλοι. Την ημέρα που έφυγαν ο Αμυράς και ο Ψαριανός, την ίδια μέρα πλημμύρισε το Ζάππειο στην εκδήλωσή μας για το Μακεδονικό. Όμως ο κόσμος βλέπει τους βουλευτές να φεύγουν και λένε «διαλύθηκαν». Αν ερχόντουσαν στο Ζάππειο θα έλεγαν «εδώ είναι ένα ζωντανό κόμμα με σπουδαίες προσωπικότητες και αληθινούς ανθρώπους». Αλλά ναι, τα προβεβλημένα στελέχη είναι πάντα οι βουλευτές. Και εκεί είναι αλήθεια ότι προδοθήκαμε» επισήμανε.

Μάλιστα, χαρακτήρισε πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών: «Εδώ και ένα χρόνο είχαμε όλοι συμφωνήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι σε ένα εθνικό θέμα δεν υπάρχει κομματική γραμμή. Το Ποτάμι ήταν υπέρ της λύσης του Μακεδονικού αλλά ο καθένας θα μπορούσε να υποστηρίξει τη δική του άποψη».

Παράλληλα, αναφερόμενος στους Γ. Αμυρά, Σπ. Δανέλλη και Γ. Ψαριανό ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Είναι ήδη ενταγμένοι στους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δανέλλης υπογράφει ήδη ερωτήσεις μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις έφυγε από το Ποτάμι πήγε και κατέθεσε ερώτηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι Αμυράς – Ψαριανός είπαν ότι είναι στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας για ό, τι χρειαστεί. Θα πάνε τώρα; Θα πάνε σε έναν μήνα; Θα πάνε σε δύο; Τι σημασία έχει;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:34