search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram σε ερωτήματα για την Αθήνα

27.01.2019 16:36
Μπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video) - Media

 

Ένα διαφορετικό διάλογο για όλα τα θέματα της Αθήνας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πόλη, εγκαινίασε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μέσω του Instagram, ζήτησε να του τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, του εργαζόμενους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Η ανταπόκριση, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ήταν άμεση και εντυπωσιακή. Επισημαίνεται επίσης πως “άμεσες ήταν και οι απαντήσεις του Κώστα Μπακογιάννη σε πολλά από όσα τέθηκαν, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να καλυφθούν όλοι όσοι έβαλαν ερωτήματα αλλά και εκείνοι που θα σπεύσουν να τα υποβάλουν μέσω Instagram”.

“Υπάρχει πλάνo για τις παιδικές χαρές στην Αθήνα;”, “ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός δήμαρχος;”, “πως θα αντιμετωπιστούν τα γκράφιτι και η παράνομη αφισοκόλληση”, “τι θα γίνει με το Πεδίο του Άρεως” ήταν μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν και απαντήθηκαν από τον Κώστα Μπακογιάννη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έδωσε απαντήσεις επίσης για την ασφάλεια στην πόλη, ενώ εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί όποιος το επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του, σημειώνεται ακόμα.

Κάθε μία από τις απαντήσεις ήταν μέσα στο χρόνο των 15 δευτερολέπτων που διαρκεί μια “ιστορία” στο Instagram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:06