search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Βασιλακόπουλος: «Περιμένουμε τον Γιάννη με ανοικτές αγκάλες»

27.01.2019 17:24
Βασιλακόπουλος: «Περιμένουμε τον Γιάννη με ανοικτές αγκάλες» - Media

 

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για το αν θα είναι παρών με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, επισημαίνοντας την αισιοδοξία του, ενώ υπογράμμισε πως ο Γιάννης και η οικογένειά του αγαπούν την Ελλάδα. Τι είπε για την “γαλανόλευκη” και τον στόχο στην Κίνα.

Για το ενδεχόμενο να είναι στη διάθεση της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας: “Είμαστε ανοικτοί, με τις αγκαλιές ανοικτές. Ποιος δεν θέλει να έχει στην Εθνική έναν πολύ μεγάλο αθλητή, που παίρνει σήμερα τα βραβεία και τις διακρίσεις στις ΗΠΑ.

Αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα παιδί που έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα. Η Ελλάδα τον βοήθησε πάρα πολύ, από όλες τις πλευρές. Σήμερα βρίσκεται στις ΗΠΑ παίζοντας με ελληνικό διαβατήριο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό… Και τα αδέλφια του. Ολη η οικογένειά του είναι περί του μπάσκετ.
Ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας, όπως και τα αδέλφια του. Ο ένας παίζει στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ καλή οικογένεια που αγαπάει την Ελλάδα”.

Για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας και αν μπορεί να επιστρέψει στα μετάλλια:

“Η δυνατότητα υπάρχει, το υλικό υπάρχει και μετά θα μετρήσουν πολλά. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιος για υψηλές διακρίσεις. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτή η ομάδα δεν απαρτίζεται από την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ λόγω άλλων υποχρεώσεων και αντιθέσεων που υπάρχουν με την οργάνωση, η οποία επαγγελματικά ασχολείται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την αντιδικία που υπάρχει, ώστε τα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν.

Τα παιδιά που συμμετείχαν, εξασφάλισαν πολύ νωρίς τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο. Η Ελλάδα ήταν η πρώτη ομάδα από την Ευρώπη που εξασφάλισε τη συμμετοχή της”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58