search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Πέτυχαν και συνεχίζουν: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ΑΝΤ1 που θα δούμε και τη νέα σεζόν

27.01.2019 17:56
Πέτυχαν και συνεχίζουν: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ΑΝΤ1 που θα δούμε και τη νέα σεζόν - Media

 

Κέρδισε το στοίχημα με την τηλεθέαση στο τομέα της μυθοπλασίας  ΑΝΤ1.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης της τρέχουσας σεζόν που δικαιώνουν το κανάλι του Αμαρουσίου για την επιλογή του να επενδύσει στις ελληνικές σειρές.

Ρεπορτάζ του «TV Έθνους» αναφέρει πως τρεις εξ’ αυτών αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, καθώς το κανάλι είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένο από την απόδοσή τους.

Ποιες είναι αυτές; 

Πρώτη και καλύτερη η σειρά «Μην Ψαρώνεις» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η οποία μετρά μόλις δύο επεισόδια.

Το κοινό μοιάζει να αγκάλιασε τη συγκεκριμένη παραγωγή -και δικαίως- μιας και πρόκειται για μία κωμωδία που είχε λείψει από τις οθόνες μας.

Το «Πέτα τη Φριτέζα» αποτελεί κι αυτό δυνατό χαρτί του καναλιού, μιας και έχει καταφέρει να ανεβάσει τα νούμερα της prime time, με το κοινό να δηλώνει ενθουσιασμένο για την τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Μπέζου.

Τέλος, μια καθημερινή σειρά που έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό στην απογευματινή ζώνη. Ο λόγος για το «Γυναίκα χωρίς όνομα» που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες.

Να σημειωθεί ότι επίσημα ανακοίνωση από πλευράς καναλιού δεν έχει υπάρξει, ωστόσο άτυπα, το «πράσινο φως» έχει ήδη δοθεί.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:24