search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Ανασχηματισμό στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης – Ποιοι φεύγουν ποιοι μένουν

28.01.2019 09:11
Ανασχηματισμό στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης - Ποιοι φεύγουν ποιοι μένουν  - Media

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήδη έχει θέσει τον κομματικό μηχανισμό σε ετοιμότητα.

Για τον λόγο αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στο προσκήνιο και ο εσωτερικός ανασχηματισμός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα ανακοινωθούν τα ονόματα στελεχών που θα δώσουν το “παρών” στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σύμφωνα με το capital.gr σχεδόν το 50% των προσώπων σε θέσεις γραμματέων και αναπληρωτών γραμματέων αναμένεται πως θα διεκδικήσει σταυρό στις εθνικές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υποψήφιοι θα είναι ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, Βασίλης Σπανάκης, ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων, Βασίλης Ξυπολητάς, η γραμματέας Σχέσεων Κόμματος-Κοινωνίας, Ζωή Ράπτη και ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, Νίκος Κωστόπουλος. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο επικοινωνιακό επιτελείο. Η εκπρόσωπος Τύπου, Μαρία Σπυράκη, θα παραμένει κανονικά στη θέση της (θα είναι υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης).

Στον εκλογικό στίβο θα κατέβουν οι αναπληρωτές εκπρόσωποι, Κωνσταντίνος Κυρανάκης (στο νότιο τομέα) και Νίκος Ρωμανός (στο βόρειο τομέα). Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια, Κύρα Κάπη, ο αρμόδιος για τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, Αργύρης Παπαστάθης, δε θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα πράξει όσον αφορά σε μία πιθανή υποψηφιότητα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη, που παραμένει και αυτή στη θέση της. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20