search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:56
MENU CLOSE

Δήμος Βερύκιος: Αυτήν είναι η αλήθεια για το πρόστιμο των 200.000 ευρώ στον Alpha 

28.01.2019 09:23
Πρόστιμο 50.000 ευρώ από το ΕΣΡ σε Alpha/ Alpha 989, επειδή ο Βερύκιος είπε για τις συντάξεις χηρείας! - Media

 

Με τίτλο «Η σιωπή στο ψεύδος δεν… είναι χρυσός» ο Δήμος Βερύκιος διαψεύδει από τα social media οτι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο στον ALPHA επειδή ο ίδιος μέσα από την εκπομπή «Happy Day» δήθεν προέτρεψε τις γυναίκες – χήρες των στρατιωτικών να πανε να δουλέψουν και να φορέσουν ζαρτιέρες.

Ο δημοσιογράφος διαψεύδει οτι ειπώθηκε κάτι τέτοιο και κάνει λόγο για εκστρατεία λάσπης, τονίζοντας μάλιστα οτι μεταξύ των ψευδολόγων βρίσκεται ανιψιός πολιτικού αρχηγού που αναλαμβάνει ειδικές αποστολές του θείου του!

Ακολουθεί στη συνέχεια η ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου:

Προς: ΕΣΡ

Η σιωπή στο ψεύδος δεν… είναι χρυσός.
Σε πλήρη εξέλιξη εκστρατεία λάσπης από τον υπόνομο του παρακράτους που μέσω του Διαδικτύου ανταγωνισμός & μικροκομματικά συμφέροντα επιχειρούν να φιμώσουν την πρωινή ραδιοτηλεοπτική σύνδεση στο «Happy Day» εξαιτίας των υψηλής τηλεθέασης! 

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ΨΕΥΔΩΣ ότι το ΕΣΡ επέβαλε 200.000 πρόστιμο στον Alpha διότι «φέρεται να προέτρεψε (ο Βερύκιος) τις γυναίκες- χήρες των στρατιωτικών να πάνε να δουλέψουν και «να φορέσουν ζαρτιέρες». 

ΨΕΥΔΟΣ ! Ουδέποτε αναφέρθηκα ειδικά στις χήρες στρατιωτικών και φυσικά ΔΕΝ αναφέρθηκα σε «ζαρτιέρες» ούτε κανέναν υπαινιγμό έκανα.

Γενικό σχόλιο έκανα για περικοπή συντάξεων χηρείας ασκώντας το δημοσιογραφικό δικαίωμα όπως αυτό κατοχυρώνεται & από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Αν και σχετική διάψευση έχω κάνει εδώ και τρία εικοσιτετράωρα, ουδείς την δημοσιεύει ως να την έχει «χωνέψει» ο υπόνομος του παρακράτους συνεχίζοντας να αναπαράγει το ΨΕΥΔΟΣ . 

Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των ψευδολόγων αναγνωρίζεται και ο ανιψιός πολιτικού Αρχηγού που έχει αναλαμβάνει ειδικές αποστολές του θείου του !

– Το ΕΣΡ νιώθει την ανάγκη να προστατέψει από τον υπόνομο του παρακράτους την Τιμή & την υπόληψη της μάχιμης / επώνυμης δημοσιογραφίας που δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία;

Η σιωπή δεν είναι χρυσός αγαπητοί κύριοι του ΕΣΡ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54