search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:58
MENU CLOSE

«Your Face Sounds Familiar»: Σάρωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα της!

28.01.2019 12:21
«Your Face Sounds Familiar»: Σάρωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα της!  - Media

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το «Your Face Sounds Familiar» με την Μαρία Μπεκατώρου στο «τιμόνι» της παρουσίασης και τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλέξη Γεωργούλη και η Μιμή Ντενίση στην κριτική επιτροπή.

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι είναι οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα. Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, φαίνεται ότι αυτό δεν επηρέασε καθόλου το κοινό που έμεινε πιστό στο σόου των μεταμφιέσεων…

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το YFSF σημείωσε 29% στο γενικό σύνολο. Μάλιστα έφτασε και το 33,8%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό η τηλεθέαση έφτασε στο 29,7%, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 34,6%. Με την εκπομπή του ΑΝΤ1 να στέκεται στην κορυφή σε σχέση με τα προγράμματα που είχε να ανταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, το «My Style Rocks» συγκέντρωσε 12,3% στο γενικό σύνολο και 10,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκε και το «Bake of Greece» που σημείωσε 11.2% και 12% αντίστοιχα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52