search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Καμμένος: Ο Ήσυχος μου ζήτησε να μετονομάσουμε στρατόπεδο σε στρατηγού Σαράφη – «Τρελός είσαι ρε;», του λέω (Video)

28.01.2019 14:35
Καμμένος: Ο Ήσυχος μου ζήτησε να μετονομάσουμε στρατόπεδο σε στρατηγού Σαράφη - «Τρελός είσαι ρε;», του λέω (Video) - Media

 

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τις πρώτες μέρες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο «ζόρι» που τράβηξε στο υπουργείο, και θέλοντας να φέρει ένα παράδειγμα παρέθεσε το ακόλουθο περιστατικό το οποίο, όπως είπε, «δεν το χω ξαναπεί ποτέ μου».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Πάνο Καμμένο ο τότε αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, του είχε πει: «Ξέρεις κύριε υπουργέ, τώρα που είμαστε κυβέρνηση της Αριστεράς, να μετονομάσουμε ένα στρατόπεδα σε στρατηγού Σαράφη».

«’’Τρελός είσαι ρε’’, του λέω», ήταν η απάντηση του τότε υπουργού Άμυνας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 02:26:00

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34