search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Αποκάλυψη Ζουγανέλη: Είπα «όχι» σε εκπομπή, γιατί μου είπαν να «χτυπάω» συγκεκριμένο κόμμα (Video)

28.01.2019 14:46
Αποκάλυψη Ζουγανέλη: Είπα «όχι» σε εκπομπή, γιατί μου είπαν να «χτυπάω» συγκεκριμένο κόμμα (Video) - Media

 

Μια «βόμβα» έριξε ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στον ρ/σ Real FM, όπου αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να κάνει εκπομπή σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, καθώς του ζητήθηκε να στοχεύσει τη σάτιρά του κατά συγκεκριμένου προσώπου και κόμματος.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στο Δημήτρη Μάρκο ότι «υπήρχε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι με καλή προσφορά να κάνω σατιρική εκπομπή, αλλά να “στοχεύω” συγκεκριμένο πρόσωπο και κόμμα. Αυτό με έκανε να πω αμέσως “όχι”, αν και θα το έκανα, καθώς η σάτιρα από τη φύση της είναι “αντιεξουσιαστική”. Εγώ δεν κάνω τέτοια πραγμάτα».

Όπως εξήγησε, όταν έγινε η προσέγγιση από το κανάλι, «μου είπαν να κάνουμε το “Φόρτσα Πατρίδα” εδώ, αλλά θα στοχεύσεις συγκεκριμένο πρόσωπο, με εμπάθεια. Πολύ ευγενικά αποχώρησα. Είπα “θα σκεφτώ” γιατί ντρέπομαι κιόλας, τους είπα “σάτιρα σημαίνει σάτιρα στην εξουσία και εξουσία δεν είναι μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση, είναι η αντιπολίτευση, είναι τα μικρά κόμματα, είναι το έλλειμμα της ιδεολογίας, είναι είναι η εφαρμογή της πολιτικής στην καθημερινότητα, κλπ».

Όσον αφορά στα χρήματα που θα έπαιρνε για την συγκεκριμένη εκπομπή είπε ότι είναι «πολλά για τα σημερινά δεδομένα. Μα δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07