16/12/2019 04:15:23

Αποκάλυψη Ζουγανέλη: Είπα «όχι» σε εκπομπή, γιατί μου είπαν να «χτυπάω» συγκεκριμένο κόμμα (Video)

Αποκάλυψη Ζουγανέλη: Είπα «όχι» σε εκπομπή, γιατί μου είπαν να «χτυπάω» συγκεκριμένο κόμμα (Video) - Media

 

Μια «βόμβα» έριξε ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στον ρ/σ Real FM, όπου αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να κάνει εκπομπή σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, καθώς του ζητήθηκε να στοχεύσει τη σάτιρά του κατά συγκεκριμένου προσώπου και κόμματος.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στο Δημήτρη Μάρκο ότι «υπήρχε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι με καλή προσφορά να κάνω σατιρική εκπομπή, αλλά να "στοχεύω" συγκεκριμένο πρόσωπο και κόμμα. Αυτό με έκανε να πω αμέσως "όχι", αν και θα το έκανα, καθώς η σάτιρα από τη φύση της είναι "αντιεξουσιαστική". Εγώ δεν κάνω τέτοια πραγμάτα».

Όπως εξήγησε, όταν έγινε η προσέγγιση από το κανάλι, «μου είπαν να κάνουμε το "Φόρτσα Πατρίδα" εδώ, αλλά θα στοχεύσεις συγκεκριμένο πρόσωπο, με εμπάθεια. Πολύ ευγενικά αποχώρησα. Είπα "θα σκεφτώ" γιατί ντρέπομαι κιόλας, τους είπα "σάτιρα σημαίνει σάτιρα στην εξουσία και εξουσία δεν είναι μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση, είναι η αντιπολίτευση, είναι τα μικρά κόμματα, είναι το έλλειμμα της ιδεολογίας, είναι είναι η εφαρμογή της πολιτικής στην καθημερινότητα, κλπ».

Όσον αφορά στα χρήματα που θα έπαιρνε για την συγκεκριμένη εκπομπή είπε ότι είναι «πολλά για τα σημερινά δεδομένα. Μα δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.